سارا حسینی
...
بهقلم: صبا عبداللهی
جذبهی هنر؛ کششی که هرگز از سارا حسینی دست نکشید
سارا حسینی، طراح مستعد و سختکوش، فروردینماه سال ۱۳۵۸ متولد شد. گرچه تا قبل از ورود به دورهی دبیرستان دریافته بود که استعداد و علایق او معطوف به هنر است، بهگفتهی خودش، کلیشهها و قضاوتهای نادرستی که آن زمان نسبت به هنرستانهای دخترانه شکل گرفته بود، مانع ورود او به هنرستان شد. با این حال، جاذبهی هنر از او دست نکشید و همزمان با تحصیل در دبیرستان، به کشیدن نقاشی با سیاهقلم و فراگرفتن موسیقی روی آورد. در دانشگاه در رشتهی بهداشت محیط تحصیل کرد؛ اما همچنان به آموختن هنر که اینبار نقاشی با مدادرنگی و نواختن پیانو بود اشتغال داشت.
پس از فارغالتحصیلشدن از دانشگاه که همزمان با دورهی بارداری او بود، کشیدن نقاشی و فراگیری موسیقی متوقف شد. همچنین ادامهی تحصیل او در مقطع کارشناسیارشد تنها سه ماه در جریان بود؛ چراکه تداخل مسئولیتهای او در خانواده بهعنوان یک والد، و مشغلههای اجتماعیاش، شرایط ادامهی تحصیل او را سخت و پیچیده میکرد.
تحصیل دکوراسیون داخلی در جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران
در سال 1397 با کمترشدن مشغلهها سارا شروع به فراگیری دکوراسیون داخلی در جهاد دانشگاهی تهران کرد. فراگیری دکوراسیون داخلی سه سال به طول انجامید؛ سه سالی که بهتعبیر خود او «بسیار هیجانانگیز» و «فوقالعاده» بود. سارا حسینی از تمام مباحث این حوزه لذت میبرد و تنها حسرت او این بود که چرا زودتر تحصیل در این رشته را آغاز نکرده است.
ژوژمان ترم اول؛ آغاز مسیر طراحی مبلمان
اولین مواجههی جدی سارا با طراحی مبلمان در ژوژمان ترم اول درس «درک و بیان» اتفاق افتاد که قرار بود دانشجوها طراحی مبلمان ارائه کنند. او برای آنکه طراحی قابلتوجهی ارائه دهد، شروع کرده بود به تماشای ویدئوهای آموزشی ساخت مبلمان و درمورد انواع چوب، کندهکاریها، پارچههای مختلف، کلافها و رنگکاریها تحقیق میکرد. در همین حین اشتیاق بیشتری برای بررسی جزئیات مبل در او شکل گرفت و تصمیم گرفت در دنیای وسیع طراحی مبلمان ماندگار شود.
نتیجهی اولین تجربهی طراحی حسینی مورداستقبال استاد، دانشجوها و بازدیدکنندگان قرار گرفت و سارا با انگیزهای مضاعف پیگیر طراحی مبلمان بهصورت جدیتر شد.
اتودزدن طرحهای متنوع؛ فعالیت روتین سارا حسینی
پس از کسب موفقیت در اولین طراحی مبلمان، سارا به طراحی و اجرای طرح بر روی کاغذ پرداخت. او طرحهای جدیدش را بهصورت پرسپکتیو میکشید که باعث حجمدهی و شکل زیباتر مبل میشد. علاوه بر این، به مبلهای طراحیشده بافت میداد. بعضی بافتها به مبل شکل برجسته و بعضی دیگر شکل ساده میبخشیدند که زیبایی کار او را چندبرابر میکرد. سارا در طراحی مبلمان تا جایی پیش رفت که حتی در زمانهایی که مشغول تماشای تلویزیون یا صحبتکردن با تلفن بود، دائماً طرحها و بافتهای جدید را اتود میزد.
ورود به فاز اجرا و ساخت مبلمان
در تمام طول دورهی تحصیل دکوراسیون داخلی در جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران، طراحیهای مبلمان سارا حسینی موردتحسین اساتید قرار میگرفت. پس از تثبیت موفقیت در مرحلهی طراحی، اینبار سارا تصمیم گرفت تمام طراحیهای خود را وارد فاز ساخت و اجرا کند و مهارت و هنر حیرتانگیز خود در این زمینه را بیشازپیش ثابت کند.