جان و دل
به نام خدا متن بازنویسی : با شنیدن نام گرگاناز دوران کودکی مزههای به یادماندنی و جدید در خاطرۀمان پدیدار میشود. از سوغاتش که در سفرههای شب یلدا جای خود را دارد تا عید نوروز و مزۀ شیرین نان و حلوا و شیرینیهایش که مجلسها را گرم میکردند، میگذریم. با گذشت زمان و صنعتی شدن...
به نام خدا
متن بازنویسی :
با شنیدن نام گرگاناز دوران کودکی مزههای به یادماندنی و جدید در خاطرۀمان پدیدار میشود. از سوغاتش که در سفرههای شب یلدا جای خود را دارد تا عید نوروز و مزۀ شیرین نان و حلوا و شیرینیهایش که مجلسها را گرم میکردند، میگذریم.
با گذشت زمان و صنعتی شدن شهرها ، آرام آرام بومی بودن مزهها هم رنگ باخت و جایش را با رنگ و لعابهای تصنعی پر کرد و همین مزههای ساده و خندههای از تهِ دل را هم به حسرت تبدیل کرد.
اما برند جان و دل (بخشی از خانواده علاالدین) با روش پخت منحصر به فرد که در گویش استر آبادی به آن *سراُستا* میگویند، از سال 1395 کار خود را آغاز کرده و در این مدت توانسته است به بازگرداندن و بومی سازیِ دوبارۀ این طعمهای اصیل و پر خاطره بپردازد.
اما قصد دیگر این برند در کنار زنده نگه داشتن این مزهها ، معرفی فرهنگ و اصالت تاریخچۀ گرگان با رنگین کردن سفرههای هر اهل ذوقی در سرتاسر جهان است.
نان خرمایی، نان زنجبیلی، نان پادرازی، شیرینی سرغربیلی، قطاب، برشتوک، حلوا اُماج و پشتزیک ، نمونههایی از دست ساختههای با عشقیست که سفرههایتان را رنگین میسازد.
هم اکنوناین دستان پر مهر و شور و شوق شماست که با حمایتهایش، دل و جان را برای رسیدن به هدفشان یاری میرساند و خندهها و خاطرههای دفن شدۀ زیر بار صنعت و سختیِ جهانِ نو را از زیر خاک سرد بیرون میکشد و اصالت را بیدار میکند.
در هفتا، که کانونی برای جمع شدن کسانیست که دغدغۀ طعمی اصیل،سالم و واقعی را دارند، منتظر نگاههای پرمهر مخاطبین خواهند بود.