ساوا
داستان ساوا از بازارهای محلی و کوچک روستاها و شهرهای زیبای ایران شروع شد. بازارهایی مملو از محصولاتی اصیل و سنتی که ریشه در فرهنگ مردم و جغرافیای منطقه دارند اما در نگاه گردشگران که از شهرهای دور و نزدیک آمدهاند، جدیدند. بسیاری از این خوراکیها اما در همان بازارهای شهر و روستای خود ماندهاند...
داستان ساوا از بازارهای محلی و کوچک روستاها و شهرهای زیبای ایران شروع شد. بازارهایی مملو از محصولاتی اصیل و سنتی که ریشه در فرهنگ مردم و جغرافیای منطقه دارند اما در نگاه گردشگران که از شهرهای دور و نزدیک آمدهاند، جدیدند.
بسیاری از این خوراکیها اما در همان بازارهای شهر و روستای خود ماندهاند و جز برای مردم دور از همان دیار، از آن جغرافیا بیرون نیامدهاند. خوراکیهایی با طعم و مزۀ منحصر به فردی که مردم توانمند هر منطقه سالها روی آنها کار کردهاند و فرایند تولید و کشت این محصولات را بهبود بخشیدهاند.
ساوا با تکیه بر این تنوع خوراکی در جای جای ایران و با کمک دانشی که در حوزۀ گردشگری و مواد غذایی محلی داشت، از میان این محصولات، با توجه به شناختی که نسبت به سلیقهها دارد، پر مخاطبترینهای آن را انتخاب کرد. تولید این محصولات توسط مردم همان مناطق که حالا همکارانمان در شهرها و روستاهای مختلف هستند، با مواد اولیه محلی و در کارگاههایی محلی انجام میشود. کارگاههایی که همواره بر کیفیت تولید آنها از طرف مجموعۀ ساوا نظارت وجود دارد.
از آنجایی که ساوا به دنبال معرفی عطر و طعمهای بومی و اصیل یک منطقه به مردم مناطق دیگر جغرافیاییست، همواره در نظر دارد که طعم یا بافت بسیاری از محصولات محلی با ذائقه مردم همان منطقه سازگاری دارد و برای عرضۀ عمومی آنها نیاز به تغییراتی در ترکیبشان وجود دارد. بنابرین ساوا برای بسیاری از محصولات، تا جایی که به اصالت آنها لطمهای وارد نشود، این تغییرات را ایجاد کرده است. بنابرین ساوا پیشنهاد میکند حتی اگر با محصولی آشنایی دارید و مشابه آن را در استان تولید کننده خوردهاید، اینبار طعم آن را با ترکیب جدید ساوا امتحان کنید.
در همین راستا و از آنجایی که معمولا در حوزۀ خوراکیهای محلی و بومی، محتوای بسیار محدودی عرضه میشود، مخاطب این محصولات از چگونگی استفاده این محصولات و نگهداری آنها بهدرستی آگاه نیست. ساوا تلاش کرده است تا با تولید محتوا درباره چگونگی نگهداری و مصرف محصولات، در راه ایجاد تجربهای خوشطعم، قدمی دیگر به جلو بردارد.
ساوا که با اصل قرار دادن رویکردهای توسعه پایدار، و همچنین به پشتوانهی تنوع غذایی و دانش غذایی در حوزه گردشگری و مواد غذایی هر منطقه آغاز به کار کرده است اینبار با برگرداندن بخشی از سود حاصل از فروش محصولات ساوا به مبدا،طبق تعهد و نیتی که داشت، قدمی در راه رونق و توسعه کسب و کارهای محلی برداشته است.
اینبار هفتا که مکانی برای بهترینهاست با همکاری ساوا در تلاشند تا عامل ایجاد تجربهای متنوع و خوشایند برای مخاطبان خوش سلیقۀ خود باشند.