محمد ساعدی نیا
سوهان، از قدیم الایام تا کنون سوغات خوشمزۀ شهر قم بوده است. و گروه محمد ساعدی نیا با بیش از نیم قرنسابقه و نوآوری در تولید شیرینیجات سنتی در کارخانهای مجهز در شهرک صنعتی شکوهیه قم و تحت نظارت دقیق آزمایشگاه کنترل کیفی، با بیش از سیصد نفر پرسنل محصولات خود راتولید می نماید. محصولاتی...
سوهان، از قدیم الایام تا کنون سوغات خوشمزۀ شهر قم بوده است. و گروه محمد ساعدی نیا با بیش از نیم قرنسابقه و نوآوری در تولید شیرینیجات سنتی در کارخانهای مجهز در شهرک صنعتی شکوهیه قم و تحت نظارت دقیق آزمایشگاه کنترل کیفی، با بیش از سیصد نفر پرسنل محصولات خود راتولید می نماید. محصولاتی که امروزه از سوهان فراتر رفته و گز و شکلاتهای بسیار با کیفیت نیز به مجموعۀشان اضافه شده است.
در بازار پر رقیب سوهان و گز و شکلات، محمد ساعدی نیا با استفاده از مواد اولیۀ عالی و رعایت اصالت نحوه پخت و کاربرد صحیح مواد اولیه و چگونگی ترکیب چندین طعم و تنوع محصولات برای ذائقه های متفاوت توانسته است تا در عالم طعم و مزه، جایگاه خود را حفظ کند. در قدم بعدی با طراحی و بسته بندی نفیس محصولات با همکاری استادان متبحر این کار، ظاهر چشمنواز و مطلوبی را برای محصولاتش فراهم کرد تا جایی که در هر سال؛ از واحدهای نمونه صنایع غذایی در کشور باشد و گواهینامه های متعددی مبنی بر کیفیت و تضمین سلامت محصولات خود، کسب نماید.
سوهان محمد ساعدی نیا در حال حاضر با 3 فروشگاه در شهر قم و سه فروشگاه در پالادیوم و اپال سنتر تهران و ایران مال و همچنین200 نمایندگی فروش در ایران و سایر نقاط جهان نظیر آلمان، انگلستان، فرانسه، استرالیا، کانادا، امارات و دیگر کشورها توانسته است نام تجاری محمد ساعدی نیا را در جهان بشناساند و با ارائۀ محصولاتش در بسته بندیهایی نفیس، راه خود را هموار کند. راهی که در آن طعمها سخن میگویند.
محمد ساعدی نیا در سال 97 با تولیدشکلاتهای دست ساز و کاملا بلژیکی و با بهره مندی از اصیلترین مواد اولیه و استادکاران بِنام این حرفه با ارائه خلاقترین فرمها و جذابترین طعمها، گام دیگری در جهت توسعه و رشد کمی و کیفی محصولاتش برداشته است. زیرا باور دارد طعم های اصیل همیشه در خاطره ها می مانند و ثبت خاطرات شیرین را وظیفه و تخصص خودشان میدانند.
در ضیافت طعمهای ممتاز هفتا، با نبود محمد ساعدی نیا حتما جای خالی طعم اصیل سوهان قم و شکلاتهای درجه یک و دست ساز بلژیکی، حس میشد.