گز کرمانی
گز کرمانی در سال 1281 شمسی، در روزگاری که کیفیت گز اصفهان به شدت پایین آمده بود، حاج میرزا حسین کرمانی و دو برادرش که در بین مردم به صداقت و درستکاری شهره بودند، به فکر احیا و تولید دوباره این سوغات خوشمزۀ اصفهان افتادند. آنها با تاسیس شرکت تولیدی گز کرمانی، کیفیت تولید گز...
گز کرمانی
در سال 1281 شمسی، در روزگاری که کیفیت گز اصفهان به شدت پایین آمده بود، حاج میرزا حسین کرمانی و دو برادرش که در بین مردم به صداقت و درستکاری شهره بودند، به فکر احیا و تولید دوباره این سوغات خوشمزۀ اصفهان افتادند. آنها با تاسیس شرکت تولیدی گز کرمانی، کیفیت تولید گز و سوهان را بالا برده و گز اصفهان که در خطر فراموشی قرار داشت را با کیفیتی عالی دوباره احیا کردند. درستکاری و صداقت این سه برادر باعث شد تا کمکم گز مجددا جای خود را در سفرۀ میهمانیهای مردم ایران باز کند و به بخشی اصلی از پذیراییها در بعضی از شهرهای ایران تبدیل شود.
گز کرمانیبا گذشت زمان و استفاده از تجربههای قدیمی و پشتکار و همان صداقت و درستکاری صنعت گزسازی سنتی را با تکنولوژی روز همراه کرد و با مدرن کردن کارخانهاش در شهرک صنعتی جی توانست سیستمهای تولید را بهبود ببخشد.آزمایشگاههای کیفی و کارشناسان زبده با حفظ استانداردها، کمک کردند تا با وجود افزایش تولیدات و بالا رفتن تنوع محصولات، گز کرمانی بتواند انواع گواهینامههای استاندارد ملی و بینالمللی را به دست بیاورد
اکنون گز کرمانی به عنوان یک محصول نمونه و منحصر به فرد و با کیفیت، نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا شناخته شده است. گز کرمانی با استفاده از انگبینهای گیاهی امکان استفاده طیف بیشتری از افراد را از این محصول فراهم آورده و باعث شده است در این بازار پررقیب تولید گز و سوهان، نام گز کرمانی متمایز و ممتاز بدرخشد و بتواند در کنار سایر محصولات ممتاز هفتا برای عرضه به مخاطبان این مجموعه، در برج میلاد حضور داشته باشد.